Pravila privatnosti

Tko smo mi

Pružatelj usluga na ovim stranicama je Nekretnine Rupčić d.o.o., poduzeće ovlašteno za posredovanje u prometu nekretninama. Adresa naše web-stranice je: https://nekretnine-rupcic.hr. Nekretnine Rupčić vode računa o zaštiti Vaše privatnosti sukladno pozitivnim zakonskim propisima. Privatne podatke koje ostavljate kako biste ostvarili kontakt s nama te se raspitali o proizvodima i uslugama poduzeće ne dijeli s trećim stranama.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Putem ovih stranica prikupljamo osobne podatke isključivo ukoliko nam pošaljete upit preko kontakt forme (ime i kontakt podatke). Osobni podaci prikupljeni na taj način se čuvaju do završetka korespodencije ili pravnog posla i nakon toga brišu. Brisanje ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

 

Na našim stranicama koristimo Googleov alat za analizu prometa i statističku analizu navika posjetitelja kako bismo mogli isporučiti što kvalitetniji sadržaj za naše posjetitelje. Pri tome se mogu prikupljati tehnički podaci poput tipa uređaja koji koristite i operativnog sustava, lokacije IP adrese s koje pristupate stranicama, preglednika i sličnih podataka. Takve podaci prosljeđuju se trećoj strani – Google Inc. te Vas molimo da pogledate njihova pravila privatnosti za više informacija. Pravila privatnosti Google Inc. dostupna su na adresi:
http://www.google.com/analytics/terms/gb.html

 

Na našim stranicama također koristimo i poveznice prema trećim stranama i prije pristupanja stranicama preko poveznica molimo Vas da provjerite njihova pravila privatnosti.

Kolačići

Kolačić je datoteka koja sadrži tekstualne informacije i na Vaše računalo je sprema internetska stranica koju ste posjetili. Najčešće se koriste kako bi se na Vaše računalo pohranile postavke za stranicu, kao primjerice odgovarajući jezik, korisničko ime, pa i postavke o tome koje kolačiće dozvoljavate koristiti, ili kako bi se omogućile određene funkcionalnosti samih stranica koje bez kolačića nisu moguće (identifikator sesije). Tijekom posjeta, ili kod ponovljenog posjeta, internetska stranica će potražiti odgovarajući kolačić i prema tekstualnom zapisu u njemu napraviti određene prilagodbe.

Kolačići ne mogu pristupati podacima i datotekama na Vašem računalu.

Kako možete isključiti i/ili obrisati kolačiće

Općenito internetski preglednici dozvoljavaju uporabu kolačića i spremanje kolačića na Vaše računalo. Postojeće, već pohranjene kolačiće, možete ukloniti sa svog računala pomoću internetskog preglednika koji koristite. Upute za uklanjanje kolačića za preglednike koji se najčešće koriste možete pronaći na adresama:
Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=hr
Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/hr/kb/Brisanje%20kola%C4%8Di%C4%87a
Internet Explorer: http://support.microsoft.com/kb/278835/hr

U internetskim preglednicima kolačiće možete u potpunosti onemogućiti. Ukoliko onemogućite kolačiće, morate uzeti u obzir da će Vam biti onemogućene funkcionalnosti na brojnim stranicama, poput: prijave na korisničke račune (uključujući i mail koji koristite pomoću internetskog preglednika), odabir jezika na višejezičnim stranicama, personaliziranje stranica koje posjećujete i slično. Upute za blokiranje kolačića za preglednike koji se najčešće koriste možete pronaći na adresama:
Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=hr
Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/hr/kb/Kola%C4%8Di%C4%87i
Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/hr-hr/windows-vista/block-or-allow-cookies

Molimo Vas da imate u vidu kako će te blokiranjem kolačića na našoj stranici ostati bez određenih funkcionalnosti, kao što je primjerice slanje poruka i upita.

 

Koje kolačiće koristimo?

Kolačići prve strane – za funkcionalnost stranica

PHP Session (PHPSESSID) – identifikator sjednice i kolačići koji pripadaju sjednici koriste se za pamćenje važnih logičkih informacija kako bi stranica radila ispravno i kako bi se omogućile određene funkcionalnosti (poput primjerice slanja poruka, sortiranja zapisa o nekretninama i sličnog).

Kolačići trećih strana

Google Analytics (_utma, _utmb, _utmc, _utmz, _utmv) – ove kolačiće koristi Googleov kod kako bi nam dao uvid u statističke informacije o posjetima stranica. Ove informacije koriste se kako bismo dobili povratnu informaciju o željama i navikama naši posjetitelja, a kako bismo mogli poboljšavati stranice. Podaci o posjetiteljima su u osnovi anonimni, a skupljaju podatke poput broja posjetitelja, odakle su posjetitelji i koje su rubrike posjetili na našim stranicama.

 

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.